Smart att anlita en transaktionsrådgivare

En transaktionsrådgivare kan vara bra att anlita om du ska köpa eller sälja en kommersiell fastighet eller ett företag. En bra transaktionsrådgivare kan ge dig goda råd samt även skapa de allra bästa förutsättningarna för att du ska få ut det du vill ha då du säljer. Hos Företag & Kommersiella Fastigheter finns det ett team med bra rådgivare, det inom transaktioner och inom fastigheter.

Om det är dags att göra en företagsöverlåtelse eller en fastighetstransaktion, så är det smart att ta in en bra rådgivare som kan hjälpa dig med det. Du kan då få hjälp genom hela processen.

Rådgivare för transaktioner och fastigheter

Det en transaktionsrådgivare kan göra för dig är att se till så att du maximerar värdet på din fastighet eller ditt företag. Har du en eller flera fastigheter så kan du även få hjälp med att analysera dessa. Det görs då en granskning av de ekonomiska, juridiska och tekniska förutsättningarna. Du ka välja själv om du vill ha ett personligt möte eller om du föredrar att ta det digitalt.

Företag & Kommersiella Fastigheter är ett företag som funnits sedan 2006. Från början så ingick de i en organisation som ägdes av Swedbank, men idag är de fristående.

Få hjälp med bolagsaffärer och fastighetstransaktioner

Med transaktionsrådgivare från detta företag kan du få hjälp med bolagsaffärer och fastighetstransaktioner. Det oavsett var i Sverige du befinner dig. Det eftersom att detta företag verkar från norr till söder. Alla medarbetare hos detta företag har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner.