Transkribering utförd av proffs

Är det så att ni behöver ha en transkribering, eller flera? Då kan det vara smart att anlita ett bra företag som hjälper er med transkribering. Ett sådant företag är Transkribera Mera. De erbjuder

  • Stort team av transkriberare
  • Transkribering med sekretess
  • Transkribering med kvalité

Så är det så att ni har en eller flera ljudfiler, som ni vill få överförda till text, så är det en mycket god idé att låta en transkriberare göra jobbet. Visst kan ni sitta med det själv, men är man ovan på att transkribera, så tar det ganska lång tid.

Få hjälp med att transkribera

En transkribering handlar om att ta inspelat material och skriva ner det, ord för ord, i ett dokument. Det kan vara ordagrant, eller att ni väljer att ta bort hummande och onödiga saker som inte behöver vara med. Ju bättre ljudfil ni ser till att ha, desto snabbare kan transkriberaren fixa er transkribering.

Om ni väljer att anlita Transkribera Mera, så kan de leverera nästan hur mycket som helst under sju arbetsdagar, så länge ljudfilerna inte överstiger 15 timmar. Dessutom erbjuder de ett av Sveriges billigaste fastpris.

Anlita duktiga transkriberare

Kanske ni ofta spelar in möten, intervjuer eller annat, som ni vill få en transkribering på? Det är ju rätt smidigt att kunna läsa istället för att lyssna. För att slippa sitta med det själv, så är det helt klart värt att anlita ett bra företag som hjälper er med transkribering. Då får ni det ni behöver, snabbt, enkelt och billigt.